RENOVIRANJE - Vazura: Humska će uskoro dobiti krov!

Autor:

Sport

17.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije sa premijerkom Anom Brnabić na čelu pozvali su Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu i niški Radnički da im daju svoje projekte za renoviranje fudbalskih stadiona.

RepublikaFoto: Starsport

Vicešampion Srbije ima dva spremljena projekta - jedan iz perioda vladavine Žarka Zečevića, a drugi novi iz aprila ove godine. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da će novi stadion crno-belih biti kombinacija dva plana.

RepublikaFoto: FK Partizan

- Imamo idejni i stari projekat, a verovatno ćemo se nadovezati na taj iz Zečevićevog doba. Prioriteti su pokrivanje stadiona, renoviranje loža, sređivanje zapadne i istočne tribine. Glavna stavka je pokrivanje krova jer na taj način rešavamo i druge probleme na tribinama, kao što je propadanje stadiona - istakao je čelnik osvajača Kupa Srbije.

RepublikaFoto: FK Partizan

Generalni direktor crno-belih podsetio je da rekonstrukcija stadiona podrazumeva i ugradnju grejača ispod terena. Novi projekat predviđa i novu zgradu, nove svlačionice i medija centar. Ono što se neće menjati su kapacitet stadiona (32.70 mesta) i atletska staza, koja će i dalje krasiti zdanje u Humskoj. Vazura nije precizirao kada bi radovi mogli da počnu niti koliko će koštati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading