IMAMO OGROMNA MU*A, RAZBIĆEMO SVAKOG!

Autor:

Sport

17.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid demonstrirao je silu u Superkupu Evrope pobedivši ljutog gradskog rivala Real nakon produžetka 4:2 (2:2 u regularnom delu) na Le Kok Areni u Talinu. Osvajači Lige Evrope došli su do prvog velikog trofeja u sezoni, a dvostruki strelac Dijego Kosta (29), koji je mrežu "kraljeva" zatresao posle svega 50 sekundi, otkrio je šta je presudilo apsolutnom vladaru Lige šampiona

Vreme slavlja: Atletiko Madrid

OSVETA SERVIRANA

- Imamo velika mu*a! Sa ovakvom željom i "kohones" možemo da pobedimo svakog. Atletiko će gaziti redom u svom napaljenom stilu - poručio je robusni napadač Kosta.

Brazilac sa španskim pasošem prepoznatljiv po kratkom fitilju i prgavom temperamentu podsetio je da je Real slavio protiv Atletika u prethodna dva finala, pa je sada usledila osveta.

- Hteli smo da ih nadigramo u evropskom finalu, važno je za samopouzdanje pre početka sezone. Imamo velike ambicije na svim frontovima i možemo da ih ostvarimo samo napornim radom. Pojačali smo se i nadam se da ćemo još više napredovati - optimista je Dijego.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

VALENSIJA SLEDEĆA

Iako je Kosta u dva navrata matirao Kejlora Navasa, Saul i Koke su u produžetku doneli trijumf "jorgandžijama".

- Dvoboj sa Realom u Estoniji bio je spektakularan. Ako se borimo kao grupa, možemo mnogo toga da napravimo - rekao je Koke.

Nova sezona Primere startuje već večeras, prvi će na teren Đirona i Valjadolid (20.15), zatim Betis i Levante (22.15). Real u nedelju na Santjago Bernabeu dočekuje Hetafe, dok je prvi pravi derbi u Španiji zakazan za ponedeljak, a snage će odmeriti Valensija i Atletiko Madrid.

 

PRIMERA 1. KOLO

PETAK: 

Đirona - Valjadolid 20.15

Betis - Levante 22.15

SUBOTA: 

Selta - Espanjol 18.15

Viljareal - Sosijedad 20.15

Barselona - Alaves 22.15

NEDELJA: 

Ejbar - Ueska 18.15

Rajo Valjekano - Sevilja 20.15

Real - Hetafe 22.15

PONEDELJAK:

Valensija - Atletiko 20.00

Bilbao - Leganes 22.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading