O PENALU - Borjan: Uplašio sam rivala!

Autor:

Sport

16.08.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Crvenom zvezdom je veliki izazov... Liga šampiona je tako blizu, a golman Milan Borjan veruje da njegovi momci mogu da naprave još jedan važan korak.

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trnavi, još uvek smo svi prepuni pozitivne enegrije i utisaka. Uradili smo veliku stvar, ali sada već moramo da budemo fokusirani na to da se što bolje pripremimo za plej-of Lige šampiona i za jesen u Evropi. Biće mnogo teško, svesni smo šta nas čeka, ali iskreno svi jedva čekamo svaku sledeću utakmicu - rekao je Milan Borjan.

Tribine stadiona Rajko Mitić će biti prazne zbog kazne UEFA.

- Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmici. Pripremićemo se dobro za ono što nas očekuje na terenu, stručni štab već analizira njihovu igru, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Obratićemo pažnju na slabe tačke Salcburga, da vidimo gde možemo da napadnemo, da dođemo do pobede i da posle mnogo godina ponovo uđemo u Ligu šampiona.

Brojan se osvrnuo i na penal koji je kapiten Trnave Godal promašio na utakmici.

- Izgleda da sam uplašio igrača Spartaka, pa je promašio okvir gola. Dok se nameštao da šutira prolazilo mi je kroz glavo koliko je važno na psihološkom planu za ekipu i za mene da odbranim taj udarac. Nismo želeli da komplikujemo utakmicu u poslednjim minutima, već da je mirno privedem kraju i da proslavimo kako dolikuje sa našim navijačima - zaključio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading