KAPITEN OSTAJE NA BRDU: Docić potvrdio vernost Čukaričkom novim ugovorom!

Autor: fkcukaricki.com

Sport

16.08.2018

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Docić je produžio ugovor sa Čukaričkim do 2022. godine. Kapiten belo-crnih je prošle godine bio najbolji strelac tima, postigao je 12 golova, ove je krenuo vrlo dobro, u prva četiri kola ima učinak od po dva gola i dve asistencije.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Veran Čukaričkom!

- Imao sam ugovor na još dve godine, ali smo se na obostrano zadovoljstvo dogovorili da saradnju produžimo do 2022. Još dok smo bili na pripremama u Sloveniji pričao sam o prelaznom roku sa sportskim direktorom Mirosavljevićem, dogovor je bio da produžimo ugovor ukoliko ostanem. Naravno, sve će biti drugačije ako se pojavi neka ponuda koja bi bila interesantna i za mene i za klub, prelazni rok traje do 31. avgusta, u nekim zemljama i kasnije.

Ipak, objasio je Docić da nigde ne žuri sa Banovog brda, a potvrda toga je i produžetak saradnje.

- Već dve godine sam ovde, zadovoljan sam svim segmentima, timom, atmosferom, ljudima u klubu, saigračima, sve je kako treba na Banovom brdu. U međuvremenu sam postao i kapiten, iako je to obaveza više, traka mi prija.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com

Čukarički je dobro krenuo u novoj sezoni, u vrhu je tabele, tenutno na trećem mestu sa osam bodova, iza Crvene zvezde i niškog Radničkog. I Docićev učinak je za pohvalu.

- U prva četiri kola postigao sam dva gola, uz dve asistencije. No, nije to toliko bitno koliko je bitno da ekipa pobeđuje. Propustili smo šansu da imamo i više bodova, pogotovo se to odnosi na duele protiv Zemuna i Bačke. Ali, sad razmišljamo samo o Proleteru. Ne znamo mnogo o njima, novajlije su u eliti, ali stručni štab ih je analizirao. Svakako da su dobar tim, o tome govore njihovi rezultati. I prisustvo TV kamera nas dodatno inspiriše, očigledno da se na Banovom brdu uvek igra zanimljiv fudbal.

Razmišljate li već o derbi meču šestog kola na stadionu “Rajko Mitić” protiv Crvene zvezde?

- Ne još, daleko je Zvezda. Nama je bitna samo svaka sledeća utakmica. Samo sa takvim pristupom možemo da ostvarimo naše ambicije, a one su visoke ove sezone.

Produžetak ugovora sa kapitenom Docićem potvrdio je i sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

- Marko je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor. Postao je kapiten, lider ekipe, od njega očekujemo da nastavi sa dosadašnjim partijama, da bude vođa ekipe i da predvodi Čukarički ka uspesima i u narednom period – rekao je Mirosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading