SEĆATE LI SE POSLEDNJEG ZVEZDINOG PORAZA? Pola godine nepobedivosti crveno-belih!

Autor:

Sport

16.08.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju da ređaju pobede, što u domaćem, tako i u evropskom prvenstvu, ali iznenađuje činjenica da crveno-beli nisu pretrpeli poraz 176 dana.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli postigli kontinuitet!

Nova sezona za fudbalere Crvene zvezde počela je pre nešto više od mesec dana, a crveno-beli ne znaju za poraz. Nema tu ništa čudno da pobedonosni niz kluba iz Ljutice Bogdana ne traje duže.

Pola godine, tačnije 176 dana prošlo je otkako su crveno-beli kao gubitnici napustili teren u Moskvi, gde ih je CSKA savladao u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport

Od tada, Crvena zvezda je odigrala 25 utakmica , 18 superligaških, šest evropskih i jednu Kupa Srbije, i nije zabeležila nijedan poraz.

Zvezda je u prvenstvu ostvarila 17 pobeda, a u Evropi ove sezone još četiri - jednu protiv Spartaksa, dve protiv Suduve i dosad najvažniju, protiv Spartaka u Trnavi, za plasman u plej-of za Ligu šampiona.

U prethodnih 25 utakmica, Zvezda je primila svega 14 golova (0.56 po utakmici), a postigla 59 (2.32 po utakmici). Ove sezone je prvi gol primila tek protiv Voždovca, u sedmom meču po redu. 

Crveno-bele ovog leta očekuju još veći izazovi, ekipa Salcburga čeka ih u plej-ofu najelitnijeg fudbalskog takmičenja, da li Zvezda može da nastavi ovaj pobedonosni niz?

Utakmica između Crvene zvezde i Salcburga igra se u utorak (21. avgust) od 20.30 časova u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading