PRVI PUT U ISTORIJI: Zvezdaši su ovo dugo čekali, a desiće se pred praznim tribinama!

Autor:

Sport

15.08.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su istorijski uspeh plasmanom u plej-of Lige šampiona. Nijedna generacija crveno-belih nije ostvarila plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja dve godine za redom, sve do sada. Izabranici Vladana Milojevića tako su omogućili da se mušema najjačeg takmičenja prvi put razvije na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Nakon što su eliminisali slovački Spartak iz Trnave fudbaleri Crvene zvezde omogućili su navijačima crveno-belih da vide nešto što su dugo čekali - mušemu Lige šampiona na centru igrališta "Marakane". Ipak, to će moći da učine samo preko TV ekrana jer je stadion zatvoren za utakmicu protiv Salcburga nakon kazne UEFA.

Ipak, ovo ne mora da bude jedini put ove sezone da se muševa vijori na Zvezdinom stadionu. Ukoliko izbace Austrijance ekipa Vladana Milojevića će ovakvu scenu omogućiti svojim navijačima makar dva puta. 

Utakmica između Crvene zvezde i Salcburga igra se ovog utorka (21. avgust) od 20.30 časova u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading