MIRKOVIĆ: VRATIĆU GROBARE U HUMSKU!

Autor:

Sport

16.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan večeras (20.30, Arena sport 1) dočekuje Nordsjeland u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope nakon pobede u malenom Farumu od 2:1.

RepublikaFoto: fkpartizan
Bata Mirković doneo promene!

Osvajač Kupa Srbije pokazao je prošlog četvrtka da je kvalitetnija ekipa od Danaca, a to sada treba da potvrdi i ustremi se ka plej-ofu, gde će ga čekati bolji iz dvomeča Bešiktaš - LASK Linc.

LAKŠI PROTIVNIK

Trener crno-belih Zoran Mirković (46), koji je debitovao na klupi beogradskog kluba trijumfom na severu Evrope, optimista je pred večerašnji duel i najavljuje da će učiniti sve da se "Grobari" vrate na stadion u Humskoj.

- Potreban nam je kontinuitet igara i rezultata i vremenom će sve doći na svoje. Igramo pred svojim navijačima i obaveza je da izgaramo. Ne bih ja "Grobare" koji dolaze na stadion vezao za svoj dolazak. Ljudi dolaze kada igrate dobro, kada ne - njih nema. Očekujem da stadion vremenom bude sve puniji - reči su popularnog Bate.

RepublikaFoto: Starsport

Mirković se osvrnuo i na rivale u poslednjoj rundi kvalifikacija za drugo po rangu evropsko takmičenje Bešiktaš, koji u Lincu brani 1:0 protiv LASK.

- Bešiktaš je dobra ekipa i veliki klub. Svakako su favoriti protiv Linca. Više bih voleo slabijeg protivnika i da Austrijanci iznenade - iskren je bivši fudbaler Beograđana.

OPASNE KONTRE

Jedan od junaka pobede u Danskoj Goran Zakarić (25) hvali mladu ekipu Nordsjelanda.

- Taktički i fizički njihovi igrači su moćni. Opasni su iz polukontri i kontri kad se izgubi lopta na sredini terena. Prva utakmica je izgledala dosta dobro i verujem da uz ozbiljnost i zalaganje možemo proći Dance - istakao je krilni napadač, strelac gola u Farumu.

Doniraš krv, dobiješ ulaznicu

Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije organizuju akciju dobrovoljnog prikupljanja krvi širom Srbije, a svi koji se odazovu dobiće besplatnu ulaznicu za večerašnju utakmicu. Danas će navijači crno-belih moći da doniraju krv na Novom Beogradu, u Obrenovcu i Topoli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading