VELIKA CIFRA: Zvezda stavila u džep skoro devet miliona, sanja o 18!

Autor:

Sport

15.08.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za naše klubove nema veće i važnije stvari od učinka u Evropi... Pored toga što će navijači uživati u velikim utakmicama, i najbolja zarada stiže od izleta ne evro scenu. Fudbaleri Crvene zvezde su u plej-ofu Lige šampiona, a račun tima sa stadiona "Rajko Mitić" je već sad dobro popunjen.

RepublikaFoto: Starsport

Crvena zvezda je već sada osigurala prihod od UEFA u izosu od 8.700.000 evra i to zahvaljujući činjenici da je plasman u grupnu fazu takmičenja obezbedila plasmanom u plej-of Lige šampiona.

Sada ostaje još jedan korak do ispunjenja sna... Elitno takmičenje donosi strašan novac! Samo učešće u LŠ bi šampionu Srbije donelo čistu zaradu između 17.000.000 i 18.000.000 evra.

Salcburg jeste neugodan rival, ali je tim sa kojim može da se igra. Posle "tuče" sa Spartakom, Zvezdu očekuje potpuno drugačiji dvomeč. Istina, neće biti podrške navijača, ali crveno-beli žele da nastave da sanjaju. Pokazali su da mogu da se nose sa svima, pa zašto ne bi bio ukroćen i taj "bik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading