BRAVO: Ben svojim gestom ODUŠEVIO SVE!

Autor:

Sport

14.08.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben oduševio je ceo svet svojim gestom. Naime, napadač je svoj nameštaj odlučio da pokloni porodicama koje su preživele ogromne požare u Grčkoj, gde je nekada igrao.

RepublikaFoto: Starsport
Sjajan gest Zvezdinog napadača

Napadač sa Komorskih Ostrva, koji je četiri godine proveo u zemlji Helena, igrajući za Veriju, Levadijakos, Olimpijakos i Panionios, a koji uprkos tome što se preselio u Beograd ne zaboravlja državu koja ga je fudbalski katapultirala, želi da joj se njenom narodu nađe pri ruci.

- Grčka mi je druga kuća, a Grci će uvek biti u mom srcu. Kad sam video kako pate i kako se muče ljudi koji su izgubili članove porodica, kad sam video njihove domove spaljene poslednjih dana u Atiki, moja porodica i ja smo odlučili da doprinesemo i pomognemo onima kojima je potrebno- napisao je Ben na Instragamu.

Kako je dalje naveo, napadač crveno-belih je smislio konkretan način da pomogne ugroženim u šumskim požarima.


- Doniramo sav nameštaj iz naše kuće u Atini porodicama koje su izgubile svoje domove i pokušavaju da počnu ispočetka. Molim vas, podelite ovu objavu i slobodno kontaktirajte mog agenta za više detalja i kako bi naša donacija bila dostavljena pravim ljudima. Naše molitve i misli su sa vama - dodao je El Fardu Ben.

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka igraju revanš meč u Slovačkoj protiv Spartak Trnave od 20.30 časova. Utakmicu će prenositi prvi kanal Arene sport.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading