Mirković: Ne mogu baš da budem zadovoljan

Autor:

Sport

12.08.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Zoran Mirković ostvario je i drugi trijumf na svom drugom meču na klupi crno-belih, ali tri boda na gostovanju Zemunu nisu baš ostavili jak utisak na njega.

RepublikaFoto: Starsport
Mirković će morati još dosta da radi sa fudbalerima

- Delimično zadovoljan prvim poluvremenom. Drugim, nikako. Nikako. Loša uvertira za četvrtak. Hteli smo da odigramo drugačije, ali nismo. Što se tiče prvog poluvremena, bilo je dosta dobrih akcija. Želja nam je bila da u gustoj odbrani Zemuna menjamo težište igre i u tim situacijama smo napravili neke dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo - rekao je Mirković.

Dotakao se trener i revanš meča kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nordsjilanda.

- Očekujem tešku utakmicu, imamo teškog protivnika i sigurno da neće biti lako. Ono što me brine je naša igra u drugom poluvremenu u obe utakmice. Da li sama pomisao na negativan rezultat ili poraz utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez ikakve potrebe vrate na svoju polovinu...U toj igri stvarno dosta rizikujemo - rekao je Mirković.

Po pitanju pojačanja do kraja prelaznog roka trener "parnog valjka" nije bio sasvim određen.

- Malo je kompleksna stvar. Imamo igrački kadar, puni smo i sa brojem stranaca, tako da...moraćemo ozbiljnije da sednemo i da popričamo o tome - rekao je Mirković.

Zemun i dalje nema pobedu u novom prvenstvu, ali njegov trener Dragoslav Milenković veruje u bolje dane.

- Ja isto mogu biti delimično zadovoljan. Ne bih hteo samo neke negativne stvari da ističem, mislim da smo kvalitetno ušli u meč. U par situacija smo imali šansu da ugrozimo gol Partizana. Posle toga smo imali 15-ak minuta u kome smo se raspali. Drugo poluvreme je bilo zadovoljavajuće, to je model koji bi Zemun trebalo da gaji. Mi smo ekipa u stvaranju, ne bih voleo da pravim alibi, ali mnogo igrača je došlo pre sedam dana, 10 dana. Video se određeni kvalitet, ali kroz rad i upoznavanje igrača međusobno, to će doći na red. Imamo veoma težak raspored, sledeće dve gostujemo, umereni sam optimista, drugo poluvreme daje naznake da može da bude tako - rekao je Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading