REGLAND U ZVEZDI SLUČAJNO: Trebalo da potpiše za Zenit, ali ga sprečila NESREĆNA OKOLNOST!

Autor:

Sport

11.08.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda se napokon pojačao na poziciji plejmejkera, crveno-beli su angažovali dojučerašnjeg pleja Lokomotive iz Krasnodara Džoa Reglanda. Međutim, ko zna da li bi Amerikanac završio u redovima Zvezde da nije bilo jedne čudne okolnosti.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Novo pojačanje crveno-belih!

Regland je Crvenu zvezdu izabrao pre Avelina, kluba u kojem se afirmisao, i Zenita, koji mu je nudio odlične uslove. Ipak, zanimljiv je razlog zbog kojeg je Reglandu propao transfer u Zenit. Kako navodi ugledni ruski sajt Izvestija, novom plejmejkeru Crvene zvezde nije se ostvario prelazak u Sankt Peterburg zato što je, izgubio pasoš.

To je onemogućilo Reglanda, a i Zenit, da pripremi dokumentaciju za potpisivanje ugovora.

Zenit je u međuvremenu odustao od transfera, Regland je svoj pasoš našao, a Crvena zvezda je iskoristila trenutak i "ukrala" Reglanda za narednu sezonu jer je potpisao jednogodišnji ugovor, a možda se Amerikanac zadrži duže s obzirom na to da se na njega računa kao na kapitalno pojačanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading