JANKOVIĆ O PREKRETNICI U PARTIZANU: Iz dana u dan, bićemo bolji!

Autor: Tanjug

Sport

10.08.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Marko Janković izjavio je da svakoj utakmici prilazi maksimalno ozbiljno, ali da je Evropa ipak nešto posebno.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Janković o proteklom meču!

- Utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope su od jako velikog značaja za nas same, kao i za klub. Svakoj utakmici prilazim maksimalno ozbiljno, ali naravno Evropa je nešto posebno. Odigrao sam dobar meč i opet upisao asistenciju protiv Nordsjalenda, kao i protiv Trakajia. Polako se moja forma diže posle priprema i nekoliko manjih povreda- rekao je Janković.

Za trenera crno-belih Zorana "Batu" Mirkovića rekao je da se nada da će sa njim da rastu iz dana u dan.

- On je neko ko je maltene ceo zivot u klubu i sve zna. Dao nam je zadatke, ali i slobodu i odvažnost da preuzmemo odgovornost u bitnim trenucima. Nadam se da ćemo sa njim da rastemo iz dana u dan kao ekipa-kazao je crnogorski reprezentativac.


Kada je reč o napretku igre smatra da ima dosta prostora za napredak.

- U svakom segmentu igra može da se unapredi i siguran sam da će iz dana u dan to izgledati sve bolje. Svaki trener donese nesto novo kod ekipe, odnosno kod svakog pojedinca, tako će biti i sa Batom- zaključio je Janković.


Partizan sledeći meč igra u nedelju od 17 sati u gostima protiv Zemuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading