Specijalno dizajnirani dresovi Voždovca za Zvezdu: SJAJAN POVOD

Autor:

Sport

01.08.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju trećeg kola Superlige Srbije, FK Voždovac će ugostiti Crvenu zvezdu, a na toj utakmici fudbaleri Voždovca igraće u specijalno dizajniranim dresovima, napravljenim samo za ovu utakmicu, koji nose jaku i jasnu poruku i pomeraju granice fudbala.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Specijalno dizajnirani dres

Fudbaleri FK Voždovac će u subotu 04.08. istrčati na utakmicu sa gradskim rivalom u tradicionalnim belim dresovima, ali na rukavima specijalno dizajniranog dresa će nositi logo Humanitarne organizacije "Zajedno za život", koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i tako doprineti širenju svesti o tome koliko je naša pomoć neophodna, kako deci koja se leče, tako i njihovim porodicama koje tokom lečenja prolaze kroz teške trenutke.

Ovo je jedinstven potez jednog fudbalskog kluba iz Srbije. FK Voždovac će postati prvi tim Iz našeg regiona koji je donacijom prostora na svom dresu jednoj Humanitarnoj organizaciji, pokušao da na inovativan način privuče i skrene pažnju javnosti na bitne teme koje nas okružuju i priključi se borbi za zdravlje najmlađih i njihovo lečenje.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Humanitarna utakmica u Novom Sadu

- Svesni smo da kao moderni fudbalski kolektiv nosimo jako veliku odgovornost i zato želimo da fudbal vratimo osnovnim vrednostima i da uvek pored osnovne fudbalske misije imamo i društveno odgovorne akcije. Ovo je naš način da još jednom pružimo podršku Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja se bori za zdravlje mališana i da zaista pomeramo granice fudbala i humanosti.- izjavio je Goran Grkinić, direktor FK Voždovac i dodao:

- Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Jovici Simiću, ali i fondaciji "Zajedno za život" za sve akcije koje su sproveli. Rado ćemo se uvek odazvati svim pozivima i čast nam je i zadovoljstvo što smo deo ove lepe priče.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice.

Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima bolesne dece pružajući podršku vezano za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje, kao i za sve ostalo što je roditeljima obolele dece potrebno u toku procesa lečenja.
RepublikaFoto: Promo foto
Zajedno za život

- Presrećan sam što opet koristimo fudbal na najbolji način, da podignemo svest kod ljudi o postojanju Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i borbi za pomoć oboleloj deci koja uvek traje, a u kojoj svako može da učestvuje na svoj način. FK Voždovac je, kao i uvek, odgovorio pozitivno na naš poziv da se uključi u naše akcije i pokazao da je jedan od zaista najodgovornijih sportskih kolektiva u zemlji i ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem i pozivam sve ljude da u subotu dođu na stadion Voždovca na utakmicu - napomenuo je Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije.

FK Voždovac ugostiće na svom stadionu Zvezdu u subotu 04. avgusta sa početkom od 19.00 časova.

Možete se i vi priključiti akciji i donirati sredstva uplatom na račun Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koji je otvoren u Komercijalnoj banci:


205-250438-39
Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:
0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

Ili slanjem humanitarne SMS poruke po ceni od 100 dinara, sa bilo kojim tekstom na broj 8495.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading