Stigao Sergej, stigla i ponuda!

Autor:

Sport

31.07.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić stigao je u Rim sa malim zakašnjenjem (navodno zbog gužve u saobraćaju). Mladi vezista je odradio lekarske preglede i priključio se ekipi "nebesko-plavih", ali je u međuvremenu stigla ponuda za njega. Londonski Čelsi je novi klub koji je stao u red za Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Fudbaler oko koga se podigla velika prašina na "čizmi" konačno se priključio svojoj ekipi. Kako je njegov menadžer Mateja Kežman rekao, Sergej je kasnio u Rim zbog "gužve u saobraćaju", a ovog utorka se pojavio na pregledima u glavnom gradu Italije. 

Ipak, pitanje je koliko će se tamo zadržati. Čelsi je uputio zvaničnu ponudu na adresu Lacija za srpskog fudbalera. Spekulisalo se da Italijani traže oko 100 miliona evra, ali se trenutno pominje dosta umanjen iznos (80 miliona evropskih nočanica) sa kojim bi navodno tim Simonea Inzagija bio zadovoljan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading