Čelsi opet dobio korpu, GOLOVIN POSTAO "KNEZ"

Autor:

Sport

25.07.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo celo leto se ruski reprezentativac Aleksandar Golovin pominjao kao pojačanje Čelsija, ali je neodlučnost iskoristio Monako i ostavio "plavce" bez već viđenog pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Golovin bio veoma zapažen na SP

Navijači Čelsija kipte od besa. Pominjao se Gonzalo Iguain, Danijele Rugani, Aleksandar Golovin, svi su ih već videli na "Stamford bridžu", ali kako sada stoje stvari niko od njih neće doći u London.

Čelsi je nudio 25 miliona za Golovina, računalo se i na rusku vezu kod vlasnika Romana Abramoviča, ali je Monako ponudio 5 miliona evra više i odveo mladog Rusa iz CSKA.

- Pregovori su bili naporni, nije bilo lako ni momku da odluči, a drago mi je što je izabrao baš nas. Bilo je dovoljno da pogleda ko je sve od mladih igrača igrao za Monako i napravio velike transfere, poput Mbapea, Bernarda Silve, Lemara... Imao je ponude Juventusa i Čelsija, čak mi je rečeno da su Italijani zaključili posao, međutim, Golovin stiže kod nas na preglede - potvrdio je Vadim Vasiljev, predsednik Monaka.

Minule sezone Golovin je odigrao 43 utakmice u svim takmičenjima za CSKA, dao je sedam i namestio šest golova i bio sjajan na nedavno završenom Mundijalu.

- Navijače molim za strpljenje, ne očekujte odmah sve od njega. Prva sezona je namenjena za prilagođavanje na zahtevan fudbal kakav se igra u Ligi 1. Oism toga, mora da savlada francuski jezik i da se privikne na uslove života u novoj sredini. O Aleksandru ćemo moći da sudimo tek one tamo sezone - dodao je Vasiljev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading