EBISILIO PREŽIVEO PAKAO! Borba za život velikog pojačanja Zvezde ostaviće vas bez teksta!

Autor:

Sport

25.07.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorenco Ebisilio, veliko pojačanje Crvene zvezde za ovu sezonu preživeo je teške momente koji su malo poznati fudbalskoj javnosti

 

RepublikaFoto: twitter.com/apoelfcofficial
Ebisilio u dresu APOELA!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Suduvu sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od najboljih igrača na ovom susretu svakako je bio Holanđanin Lorenco Ebisilio.

Ebisilio je preuzeo inicijativu od početka meča, šutirao je na gol, a onda je opravdao pokušaje i zatresao mrežu.

Od kada je stigao u Ljutice Bogdana slušali smo o njegovom profesionalnom putu, ali malo je poznato kakav pakao od života je imao novi Zvezdin igrač.

Nekoliko meseci pošto mu je umro otac, Lorenco je 27. novembra 2005. godine pretrpreo srčani udar. Nakon toga mu je operativnim putem ugrađen defibrilator, što je svakako uticalo na njegovu profesionalnu karijeru.

Fudbalom je počeo da se bavi u rodnom Hornu, da bi kasnije prešao u AZ Alkmar. Vrhunac karijere dostiže ubrzo u ekipi Ajaksa, gde je zabeležio sjajne partije igrajući u prvoj postavi. Potom je zaigrao za Metalurg iz Donjecka, a zatim se seli u Rusiju, a kao igrač APOELA postaje prepoznatljiv  čitavoj Evropi. Ovog leta stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading