Legija poklekla pred groznicom i dijarejom: Spartak ih samo dotukao

Autor:

Sport

25.07.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener poljskog šampiona, Dean Klafurić i potencijalnog rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona pokušao je da pronađe opravdanje za lošu partiju protiv Spartaka iz Trnave. Naime, čitav tim Legije iz Varšave imao je zdravstvenih problema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Legije!

Posle žreba parova trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, očekivalo se da ćemo u toj rundi gledati duel Crvene zvezde i Legije iz Varšave. Crveno-beli su svoj posao u dvomečusa litvanskom Suduvom praktično već završili posle odlične igre i beogradskih 3:0, ali su Poljaci podbacili i izgubili kod kuće od Spartaka iz Trnave - 0:2.

Nakon utakmice strateg poljskog šampiona je otkrio sa kakvim problemima su se susreli njegovi igrači pred utakmicu.

- Nisam neko ko traži alibi, ali moram da objasnim zašto su moji igrači izgledali na terenu onako kako su izgledali. Igrači su imali virus. Pre utakmice imali su dijareju i groznicu. Zato nisu bili dovoljno agresivni na terenu i gubili su duele. Ponosan sam jer su uprkos teškoj situaciji probali da pruže svoj maksimum. Bio sam igrač i dobro znam koliko je teško igrati kada si bolestan, a virus je zahvatio neke od naših najboljih fudbalera - Karlitosa, Antolisija, Kantea, Šimanskog-  rekao je Dean Klafurić.

Trener poljskog šampiona sa respektom je govorio o protivniku, ali nije isključio mogućnost velikog preokreta u Trnavi.

- Čestitam Spartaku pobedu, ali mi smo bolji tim. Verujem da u Trnavi možemo do pobede od tri gola razlike. Sećam se finala Lige šampiona između Liverpula i Milana. Bilo je 3:0 za Milan na poluvremenu, ali je Liverpul izjednačio i pobedio na penale. Moramo, ipak, prvo da se oporavimo i spremimo za prvenstvenu utakmicu protiv Korone- rekao je Klafurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading