Crno-beli čekaju žreb, opasnosti vrebaju sa svih strana!

Autor:

Sport

20.07.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak 23. juna biće održan žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde će Partizan saznati rivala u narednoj fazi, ukoliko uspešno preskoči litvanski Trakai u 2. kolu doigravanja.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli imaju još da igraju do grupne faze

Čini se da posle Rudara ekipa Miroslava Đukića neće imati problema ni sa litvanskim predstavnikom, koji je pomalo iznenađujuće eliminisao kazahstanski Irtiš iz Pavlodara.

Od trećeg kola počinju da dolaze daleko ozbiljniji rivali, mada je Partizan povlašćen i u žrebu za treće kolo. To znači da bi mogao da dobije rivale tipa Rio Ave ili Jagelonija, Asteresa, Maripulja, Hajduka iz Splita, Dinamo Minska, Leha, Admire, LASK Linca (igrala Zvezda na pripremama), Sent Galena, Hafnafjordura, Žalgirisa, Vitesea i drugih…

Postoji i nekoliko mina na putu do grupne faze, kao što su Bašakšehir, Lucern, Sigma, Brondbi, Krakovija i Zarija. Nema sumnje da je tu najveće ime ‘čedo Redžepa Tajipa Erdogana Bašakšehir sa Emanuelom Adebajorom, Ardom Turano, Gaelom Klišijem, Eljorom Elijom i novim pojačanjem u vidu Miloša Jojića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading