PRAVA TRANSFER SAPUNICA: Fekir je i dalje u Lionu, Liverupul ludi zbog toga

Autor:

Sport

20.07.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Francuske Nabil Fekir još uvek nije kompletirao prelazak iz Liona na Enfild roud, a ne zna se ni kada će.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Transfer saga koja traje celo leto: Nabil Fekir i blizu i daleko od Liverpula

Prava letnja transfer sapunica prati Nabila Fekira (25), krilnog napadača Liona. Reprezentativac Francuske bio je viđen kao novo pojačanje Liverpula još pre početka Svetskog prvenstva u Rusiji, ali su iz njegovog kluba ipak čekali kraj Mundijala kako bi eventualno podigli cenu svom najskupljem igraču.

Dva kluba su postigla načelan dogovor da kapiten Liona pojača finalistu Lige šampiona za obeštećenje od 60 miliona evra i činilo se da će posao konačno biti sklopljen. Međutim, čelnici francuskog prvoligaša nemaju nameru da još uvek realizuju transfer, što poprilično ljuti čelnike Liverpula i menadžera Jirgena Klopa, jer su očekivali Fekira već na startu nove sezone u Premijer ligi 11. avgusta. Izvesno je da igrač koji se nedavno okitio titulom šampiona sveta neće tako brzo na Enfild roud, a sada Englezi imaju nameru da čak smanje pregovorima iznos obeštećenja, pozivajući se na povredu kolena Nabila Fekira. Bilo kako bilo, ovo je jedna od najvećih transfer saga ovog leta. Epilog će biti poznat tek za tri do četiri sedmice, osim ako Liverpulu ne prekipi i ne odustane od posla koji je bio viđen kao 100 posto gotov. 

    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading