Zvezda počela prodaju karata, na Suduvu za 600 dinara!

Autor:

Sport

20.07.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda je započela prodaju karata od petka za naredni meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve, a ulaznice će moći da se nabave po ceni od 600 do 1.200 dinara.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdu čeka litvanski ispit od nedelje

U utorak, 24. jula, Crvena zvezda će igrati prvu od dve utakmice u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gost na stadionu "Rajko Mitić" biće litvanska Suduva koja je načinila iznenađenje u prvom kolu eliminisavši favorizovani APOEL sa Kipra.

Uporedo za prodajom karata za utakmicu prvog kola koju klub iz Ljutice Bogdana igra protiv novajlije u Superligi, Dinama iz Vranja, na jednoj od blagajni u toku večerašnje utakmice prodavaće se i karte za Suduvu. 

Ukoliko želite da na licu mesta podržite izabranike Vladana Milojevića za sever ćete morati da izdvojite 600 dinara, za istok 1000, a 1200 dinara za zapad. Karte će biti puštene u prodaju i preko interneta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading