FULAM SVE JAČI: Jokanović dovodi golmana iz Bešiktaša

Autor:

Sport

20.07.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer povratnika u Premijer ligu Slaviša Jokanović dovođenjem Španca Ramireza rešava pitanje čuvara mreže.

 

 

ggg

Foto: Instagram/fabriagosto13
Uskoro na golu Jokanovićevog Fulama: Fabricio Ramirez

Slaviša Jokanović (50) se definitivno ne šali. Trener Fulama, kluba koji se posle tri sezone tavorenja u drugoligaškoj konkurenciji vratio u Premijer ligu Engleske, rešen je da oformi što jači tim kako u novoj sezoni ne bi strepeo za opstanak. U tu svrhu već je utrošeno nekoliko desetina miliona evra, a dobra vest za sve navijače kluba sa Krejven kotidža je da je rešeno i pitanje čuvara mreže.

Novi golman simpatičnog kluba iz Londona biće Fabricio Ramirez (30), koji stiže iz Bešiktaša. Jokanovićev Fulam će platiti turskom šampionu šest miliona evra za Španca. Svakako dobar posao i za velikana iz Istanbula budući da su pouzdanog golmana doveli pre dve godine iz Deportiva iz La Korunje za samo milion i po evra što znači da će na njegovom transferu zaraditi četvorostruko.

Nova sezona u Premijer ligi Engleske startuje 11. avgusta, a Fulam će u prvom kolu na domaćem terenu igrati protiv gradskog rivala Kristal palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading