EMERI TERA NAPADAČA: Velbek višak u Arsenalu, hoće ga Everton

Autor:

Sport

20.07.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Arsenala Unaj Emeri (46) ne vidi u planovima za novu sezonu napadača Danija Velbeka, kojem ugovor sa "tobdžijama" ističe za godinu dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbrojani mu dani u Arsenalu: Dani Velbek

Reprezentatvac Engleske Dani Velbek (27) broji poslednje dane u Londonu, jer je njegov odlazak iz Arsenala postao pitanje dana. Britanski mediji prenose da je novi menadžer "tobdžija" Unaj Emeri doneo odluku da rastereti sastav tima i smanji troškove na ime plata tako što će one koji mu nisu neophodni pustiti da promene sredinu.

Jedan od njih je upravo Velbek, kojem ugovor sa Arsenalom ističe u junu naredne godine tako da je ovo leto savršena prilika da londonski crveno-beli zarade na njegovoj prodaji. Bivši napadač Mančester junajteda nije opravdao očekivanja na Emiratima nakod dolaska sa Old traforda tako da će izvesno napustiti redove Arsenala. Kao njegova nova sredina spominje se Everton, koji je spreman da plati oko 18 miliona evra za reprezentativca Engleske, samo dva miliona manje nego što su ga platili "crvenim đavolima"  pre četiri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading