Zlatan otvorio dušu: REKAO SAM LJUDIMA IZ JUNAJTEDA DA MI PARE NISU POTREBNE...

Autor:

Sport

20.07.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da je nudio čelnicima Mančester junajteda da igra besplatno za njih nakon povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibra: Nisam želeo da razočaram saigrače i trenera u Mančesteru

Šveđanin je u sezoni 2016/17 postigao čak 28 golova u sezoni za "crvene đavole", ali se pred finale Lige Evrope protiv Ajaksa povredio, što ga je odvojilo od terena na pola godine.

Kada se vratio u novembru na teren, bilo je jasno da nije dovoljno spreman za najveće izazove u Premijer ligi, pa je odigrao svega još 7 utakmica do odlaska u Los Anđeles Galaksi marta naredne godine.

Ovaj 36-godišnji napadač otkrio je da je savetovao menadžeru Žozeu Murinju da ga ne stavlja u postavu, čak i da ne želi da prima platu.

- Situacija nije bila pitanje ugovora i zarade, baš naprotiv. Rekao sam im da ne želim njihov novac, da mogu da ga zadrže - rekao je Zlatan.

 

Not enough @lagalaxy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Jun 30, 2018 at 10:09pm PDT

U to vreme on je bio najplaćeniji fudbaler Premijer lige, jer je zarađivao 400.000 evra sedmično, što je uz golove za bonus iznosilo ukupno preko tri miliona evropskih novčanica.

Ibra je izjavio da nije želeo da razočara trenera i saigrače, pošto nije bio dovoljno spreman.

- Murinjo me je birao za neke mečeve, ali sam pošteno rekao da nisam spreman i da ne želim da razočaram ljude oko sebe. Poštujem saigrače i trenera i bolje je bilo da izaberu nekoga ko bi bolje obavljao posao - rekao je čuveni švedski as.

On je otkrio da su mu lekari rekli kako su mu šanse za nastavak karijere bile minimalne.

- Uživam u svakom minutu provedenom na terenu. Kada se dogodila ta povreda, prognoze su bile loše i postojala je šansa da nikada više ne zaigram fudbal. Zato se radujem svaki put kada obujem kopačke - zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading