Boaći na tankom ledu u Kini, Zvezda mora da čeka

Autor:

Sport

20.07.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je do nedavno da će se napadač iz Gane Ričmond Boaći vratiti u Zvezdu tokom leta, ali se situaciji pratkično iz dana u dan menja po pitanju njegovog statusa u kineskom Đangsu Suningu.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći i dalje nije toliko blizu Zvezde

Nakon dolaska Brazilca Edera u klub, Đangsu je zbog propisa primoran da se oslobodi nekog stranog igrača iz ekipe, ali se još uvek ne zna da li će to biti upravo Boaći.

Eder je došao iz Intera, ali navodno još nije spreman za maksimalne napore, pa trener Kozmin Olariju neće da ga koristi dok ne bude maksimalno spreman.

Kinezima se ne žuri, ali je na "Marakani" situacija dosta drugačija. Zvezda se nalazi u jeku kvalifikacija za Ligu šampiona i samo je zahvaljujući tome što je Suduva prošla APOEL kupljeno još malo vremena za realizaciju transfera novog napadača.

Ukoliko Zvezda prođe Suduvu, što je realno očekivati, Boaći bi mogao posle tog dvomeča da stigne u klub i pomogne ekipi u sudaru sa ozbiljnijim protivnicima u narednoj rundi. Još uvek se ne zna da li postoji neka rezervna varijanta za crveno-bele u slučaju da špic iz Gane ipak ne dođe u Beograd, pošto su svi ranije pominjani igrači bili preskupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading