Nejmar otklonio sve dileme: NIŠTA OD REALA, PSŽ JE MOJ KLUB!

Autor:

Sport

20.07.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve priče o prelasku Nejmara iz PSŽ u Real ovog leta su definitivno pale u vodu nakon izjave brazilskog fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar: Ostajem u PSŽ, to je izazov za mene

- Ostajem. Imam ugovor u Pari Sen Žermenu u koji sam došao zbog izazova, novih stvari i ostvarenja nekih novih ciljeva. U mojoj glavi se ništa povodom toga nije promenilo od prošlog leta - rekao je Nejmar novinarima u Sao Paulu tokom aukcijske prodaje njegove fondacije koja pomaže deci u problematicnim naseljima.

Nakon odlaska Ronalda u Juventus, predsednik Reala Florentino Perez je najavio da će klub dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, kao i da je među željama na prvom mestu upravo Nejmar.

- Mediji stalno nešto spekulišu i pričaju. Dosadili su. Ali predsednik Al Kelaifi zna koliko sam privržen njemu, klubu i navijačima - istakao je Brazilac

Brazilac nije mogao a da se ne osvrne i na učinak mladog saigrača Kilijana Mbapea sa Francuskom na Mundijalu u Rusiji.

- Mbape je fenomen! Strašan igrač. Znamo to već neko vreme. Treniram sa njim na dnevnoj bazi i vrlo sam svestan koliko kvaliteta ima taj momak. Drago mi je što je osvojio Svetsko prvenstvo - poručio je Brazilac.

Njega je obradovao i dolazak iskusnog golmana Đanluiđija Bufona u Pariz ovog leta.

- Biće mi čast da delim svlačionicu sa golmanom kao što je Bufon. Zbog njegove karijere i karaktera. Ima dosta toga da nam ponudi - smatra Nejmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading