Juventus nije završio kupovinu u Madridu

Autor:

Sport

18.07.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da Juventus ima sporazum s Dijegom Godinom rasle su iz dana u dan, a sada "La Stampa" tvrdi da je zaista postignut dogovor o trogodišnjem ugovoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Godin

Međutim, jedini problem predstavlja Atletiko Madrid, koji Godina neće pustiti za manje od 20 miliona evra. Radi se o maksimalnoj ceni jer toliko iznosi otkupna klauzula u Urugvajčevom ugovoru, koji ističe sledećeg leta.

"La Stampa" u današnjem izdanju navodi da je Godin dogovorio s Juventusom trogodišnji ugovor vredan 4 milijuna evra po sezoni.

"Stara dama" se pita da li im se isplati da plaze 20 miliona evra za 32-godišnjaka kojem ugovor s Atletikom ističe sledećeg leta i tada može da dođe potpuno besplatno u klub.

Veruje se da će uprava Juventusa imati sastanak do kraja nedelje na temu Godina i tada će biti donesena odluka da li će ga dovesti ovog ili sledećeg leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading