"Roso-neri" opet gađaju vrh u Italiji: KONTE GLAVNI KANDIDAT ZA TRENERA?

Autor:

Sport

17.07.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski "Sport medijaset" preneo je ekskluzivnu informaciju da je Milan ozbiljno zainteresovan da na svoju klupu dovede dosadašnjeg menadžera Čelsija Antonija Kontea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte prva želja italijanskog velikana

Američki investicioni fond "Eliot", koji je nedavno postao većinski vlasnik Milana, navodno bi finansirao čitavu kupovinu.

Konte je nakon nedavnog razlaza sa Čelsijem slobodan, što je olakšavajuća okolnost za "roso-nere", a na užarenoj klupi bi zamenio Đenara Gatuza.

Eventualni dolazak Kontea navodno bi olakšao i realizaciju transfera Alvara Morate u redove Rosonera, pošto su njih dvojica do skora sarađivala u Čelsiju.

Novi vlasnik je već očistio sve dugove koji su zaostali iz prethodne garniture vlasnika, a za poziciju novog predsednika je planiran bivši direktor velike energetske kompanije "Eni" Paolo Skarone. Pored trenerske i predsedničke funkcije, nove ljude mogli bi da vidimo i pozicija izvršnog, odnosno sportskog direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading