(FOTO) Ronaldu lepo stoji crno i belo!

Autor:

Sport

16.07.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronaldo, Juventus, Italija, najčešće su spominjane reči ovih dana u svetu sporta, a sada je sve ozvaničeno. Popularni CR7 se slikao sa crno-belom opremom prvaka Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo po dolasku u Torino

Ronaldo je na početku obraćanja istakao da je dobro razmislio pre nego što je prihvatio poziv "stare dame".

- Dobro sam razmislio pre nego što sam odlučio da dođem. Nije bilo lako, ali kad su mi prijatelji predočili da ću se lako uklopiti u ovaj klub, prelomio sam u korist Juvea. Došao sam zato što je ovo veliki izazov u mojoj karijeri, a ne zato što sam tužan dešavanjima u Realu. Drugačiji sam od svih igrača koji smatraju da im je karijera gotova kad dobace do godina u kojima se ja nalazim. Uz dužno poštovanje ostalih, mnogi od njih idu u Katar ili Kinu, a ja sam srećan što sam u Torinu. Zato, grazie Juventus - rekao je Ronaldo, koji je sinoć doputovao iz Grčke, tokom prepodneva prošao je lekarske preglede, a onda pred stotinama novinara i fotoreportera iz svih krajeva sveta ozvaničio četvorogodišnju saradnju, vrednu 30.000.000 evra po sezoni.

U novom klubu će nositi njegovu "sedmicu", a Kolumbijac Kvadrado koji je nosio taj broj je morao da mu ga ustupi.

- Za mene je Juve jedan od najboljih timova sveta. Doneo sam odluku na duge staze. Napravio sam važan korak u karijeri, jer sam prešao u najbolji italijanski klub, kod najboljeg ovdašnjeg trenera. Navijačima moram da zahvalim na ovacijama koje sam dobio. Ponuda Juventusa je bila jedina koju sam dobio ovog leta. Ovaj klub mi je pružio fantastičnu priliku.

Naravno, neizbežno pitanje je da li će Ronaldo i u novom klubu uspeti da se popne na krov Evrope, što je učinio u tri uzastopna navrata sa Realom.

- Svi žele da osvoje Ligu šampiona, a mi ćemo se boriti za pehare u svakom takmičenju u kome učestvujemo. Potrebno je da držimo fokus. Nadam se da ću pomoći Juventusu da osvaja trofeje. Što se tiče individualnih priznanja, naravno da ih želim, ali sad ne razmišljam o Zlatnoj lopti. Možda ću je i osvojiti opet, ali to mora da se desi prirodno. Bilo je i ranije teško osvojiti tu nagradu, biće i ovde - završio je Kristijano Ronaldo, koji se odmah vraća u Grčku da nastavi odmor, a pripremama Juventusa priključiće se 30. jula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading