Zvezda poziva "delije" na fer navijanje protiv Spartaksa!

Autor:

Sport

16.07.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda oglasila se zvaničnim saopštenjem u kome poziva svoje najvatrenije navijače da navijaju fer i sportski na meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa iz Jurmale.

RepublikaFoto: Starsport
Iz kluba pozivaju navijače da navijaju dostojanstveno

- Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom Uefe, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi - navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz kluba apeluju da navijači ne blokiraju stepeništa koja su predvidjena za ulazak i izlazak sa stadiona, jer je Uefa rigorozna po tom pitanju.

Pod posebnom prismotrom klub bi mogao da bude zbog eventualnog rasističkog ponašanja, pa tako svi pozivaju navijače da se uzdrže od bilo kakvih neprimerenih komentara po ovoj osnovi.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i Spartaksa iz Jurmale igraće se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading