Boaći se vraća na "Marakanu"!

Autor:

Sport

15.07.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja će obradovati sve "delije"... Ričmond Boaći se vraća u Crvenu zvezdu

RepublikaFoto: Starsport
RIčmond Boaći

To je potvrdio Boaći na Tviteru, a istovremeno i njegov menadžer. 

Crveno-beli prethodnih dana pregovaraju sa Đangusom o pozajmici i kada je izgledalo da je sve dogovoreno, pozajmica je u jednom trenutku stopirana. Posle dolaska Edera iz Intera u kineskom klubu su došli u problem sa viškom stranaca.

Kineski klubovi imaju pravo na četvoricu strnaca u sastavu, a trojicu istovremeno na terenu. Kako je Đangsu pored Boaćija, iamo i Tešeiru, Ramiresa i Paletu sa znatno većim platama, bilo je za očekivati da napadač iz Gane bude višak. Ali onda je ispao problem sa Ramiresom koji nije licenciran i u tom slučlaju Boaći više nije bio višak. Trner Kozmin Olarju je želeo da ga zadrži, ali se na kraju ipak završilo povratkom u Zvezdu. 

Boaći je to potvrdio na svom Tviter profilu, a potom i njegov menadžer Oliver Artrur. U pitanju je jednogodišnja pozajmica. Kinezi će i dalje plaćati 1.200.000 evra njegovog ugovora, Crvena zvezda će plaćati 500.000 evra, a Boači se odrekao još 500.000 evra iz ugovora kako bi se vratio na Marakanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading