GORI ITALIJA: Ronaldo je prvo hteo u Napoli!?

Autor:

Sport

15.07.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na "čizmi"... Kristijano Ronaldo je novi fudbaler Juventusa, ipak, crno-beli nisu bili njegova prva želja, pa čak ni u Italiji. Iz Napulja stižu informacije da je Portugalac po svaku cenu želeo u ekipu Karla Anćelotija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je uvek bio  u dobrim odnosima sa iskusnim stručnjakom. Ipak, Napoli nije imao novac koji je bio potreban da se dovede Ronaldo.

- Kristijano Ronaldo bi danas nosio dres Napolija da je klub imao 350.000.000 evra za kompletan posao. Juventus je bio Kristijanov Plan B. Žorž Mendeš ima bliske odnose sa Napolijevim predsednikom Aurelijem de Laurentisom. Mendeš je Ronalda prvo ponudio Napoliju, ali klub nije bio u stanju da plati koliko i Juventus - rekao je novinar lokalne televizijske stanice Luna Karlo Alvino.

Jedno je sigurno, ovo se neće svideti navijačima Juventusa. Mada, sa Ronaldom u timu imaju šansu da napadnu Ligu šampiona i najviši mogući plasman u Evropi. Da li je zaista važno što je prvo hteo u Napoli?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading