Gomeš jedva čeka da čuje huk "grobara"

Autor:

Sport

14.07.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rikardo Gomeš, novo pojačanje u redovima crno-belih, zabeležio je svoj prvi gol na zvaničnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara iz Pljevalja (0:3).

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Gomeš je ovog leta stigao iz portugalskog drugoligaša Nasionala gde je bio najbolji strelac, a od njega se očekuje da bude predvodnik napada crno-belih u novoj sezoni.

Najavu dobrih igara Gomeš je najavio već u debitantskoj utakmici pošto je lepim golom protiv Rudara u četvrtak doneo prednost svojoj ekipi od 3:0.

- Presrećan sam, jer je to moj prvi gol na zvaničnoj utakmici za Partizan za koju znamo da je od velikog značaja za sve, a ujedno se nadam da je i najava mojih dobrih budućih partija - rekao je Gomeš.

Iako nije mnogo vremena u novom klubu, Gomeš je uspeo da se sprijatelji sa novim saigračima, ali je ipak, istakao jednog – Đorđa Ivanovića, za koga ima zanimljiv nadimak.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

- Đole je predivan momak. Zovem ga Hulk po liku iz crtanog filma, jer je veoma jak. Pričamo i na Engleskom ako to pitaš, ne govorimo ga baš najbolje, ali se razumemo odlično - smeje se Rikardo. Ja ne razumem srpski, Đole ne zna portugalski i onda su tu stalno neke šale kada smo van trening kampa. Mi imamo naš jezik.

Revanš meč protiv Rudara igra se na stadionu u Humskoj, pa će Gomeš po prvi put imati priliku da se predstavi navijačima Partizana i obratno.

- Željno iščekujem da osetim atmosferu na stadionu o kojoj mi konstantno svi govore. Nadam se da će nam kao i uvek pomoći i biti dvanaesti igrač na terenu, jer uz njihov energiju možemo da postignemo sve što želimo, a ja ću lično kao napadač dati maksimum - kazao je Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading