OPTIMISTA - Martinez: Na Francuze bez straha, imamo istorijsku šansu

Autor: Tanjug

Sport

09.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez izjavio je da ta reprezentacija mora da igra "bez straha" u polufinalu Mundijala protiv Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bivši menadžer Evertona i Vigana veruje da njegovi igrači neće propustiti istorijsku priliku da dođu do finala.

- Ako pristupimo ovom meču sa strahom mogli bismo da pokažemo znatno manje od onoga što stvarno možemo. Igra brez straha verovatno bi nam najviše pomogla - rekao je Martinez za ESPN.

Najveća opasnost po gol Belgije mogao bi da bude mladi napadač "trikolora" Kilijan Mbape, ali Martinez ističe da ima poseban plano da ga zaustavi.

- Moraćemo da ga predvidimo i budemo dobro postavljeni, ali nećemo zaboraviti i ostale igrače - dodao je selektor Belgije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP



Martinezov asistent na Mundijalu je legendarni francuski reprezentativac Tijeri Anri, član šampionskog tima iz 1998. godine.

- Anri je neko ko živi za fudbal, on je vrlo poseban momak. Njegovo iskustvo kao nekog ko je osvojio Mundijal je veoma zlatno - reko je Martinez.

Utakmica polufinala Mundijala između Belgije i Francuske igra se sutra od 20 sati u Sankt Peterburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading