Dvostruki aršini kod Hrvatra: Pomoćnik izbačen, Vida pošteđen

Autor:

Sport

09.07.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbalski savez odlučio je da Ognjena Vukojevića razreši dužnosti pomoćnika u stručnom štabu hrvatskog tima i neće više biti član delegacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Vukojević je kažnjen zbog toga što je posle utakmice sa Rusijom i plasmana u polufinale Mundijala zajedno sa igrače, Domagojem Vidom (na prvoj slici), rekao:

- Ovo je pobeda za Ukrajinu i Dinamo iz KIjeva.

Na to se Vida nadovezao:

- Slava Ukrajini.

- Hrvatski fudbalski savez se ovim putem izvinjava ruskoj javnosti za postupak člana stručnog štaba reprezentacije. Ognjen Vukojević i Domagoj Vida takođe se izvinjavaju za izjave koje u svojoj nameri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije - piše u saopštenju HNS.

Ova odluka, naravno, ostavlja dovoljno prostora za ocenu da Hrvatski fudbalski savez nije dosledan, jer ako je već kaznio Vukojevića, onda je trebalo i Vidu. Ali, teško da bi se odrekao tako važnog igrača odbrane...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading