Selektor Rusije: Nadam da su najvažnije utakmice tek pred nama

Autor:

Sport

06.07.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Rusije Stanislav Čerčesov nagovestio je da bi njegov tim mogao protiv Hrvatske da zaigra na isti naćin na koji je igrao protiv Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stanislav Čerčesov

Domaćini svetskog prvenstva su do četvrtfinala došli pošto su savladali Španiju posle penal-serije, dok se Hrvatska u istoj fazi takmičenja našla posle boljeg izvođenja jedanaesteraca od Danske. 

- Nadam se da su najvažnije utakmice tek pred nama - kazao je kratko Čerčesov odgovorivši na pitanje je li utakmica protiv Hrvatske najveća u njegovoj karijeri.

- Pitali ste me i ja sam odgovorio. Kao što je Čehov kazao, jezgrovitost je sestra genijalnosti.

Prvi trener Zbornaje je odbio da otkrije kakav je plan pripremio za utakmicu.

- Neću vam otvoriti karte, ali način na koji smo igrali protiv Španije bi mogao da bude neka ideja vodilja. Svi smo trenirali, ali neki su bolje, a neki lošije što se tiče spremnosti. Videćemo s lekarima. Zadovoljni smo što se Dzagojev oporavio - kazao je Čerlesov i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rusije

- Nećemo se fokusirati na jednog igrača. Hrvatska u svim redovima ima sjajne igrače i odlično igra.

Uoči početka Mundijala ruska javnost je kritikovala reprezentaciju zbog loših igara tokom priprema, ali se situacija značajno promenila.

- Koncentrisan sam na svoj posao, a verujem da je tako i mojim igračima. Pobeda protiv Španije je bila veliki korak, ali moramo gledati dalje. Lepo je kada te predsednik podržava. To nam je svim podstrek za dalje - dodao je.

Rusija neće trenirati na stadionu Fišt, gde će se u subotu igrati utakmica.

Meč je na programu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading