LUDO: Izračunato koliko je Nejmar proveo na zemlji

Autor:

Sport

04.07.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar poznat je po "valjanju" na travi kada oseti i najmanji bol, a i po simuliranju, ali izgleda kao da je ovog Svetskog prvenstva baš preterao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Svašta je Nejmar pokazao na Mundijalu u Rusiji, prvo nove frizure, zatim neke lepe poteze, čak je postigao i dva gola, ali ova statistika je nešto po čemu bi on, za sada, morao da se izdvoji. 

Kako prenosi švajcarski RTS Sport, Nejmar je na travi proveo ukupno 14 minuta, tokom svih mečeva, uglavnom simulirajući povrede. Istina je da je on često fauliran, izjednačio je rekord po broju načinjenih faulova nad jednim fudbalerom protiv Švajcarske, ali to ga u potpunosti ne opravdava. 



Najveći doprinos ovih 14 minuta Brazilac je dao kada je, posle starta meksikanskog fudbalera Migela Lajuna, ostao na travi čitavih pet i po minuta. 

Od najskupljeg fudbalera sveta može se očekivati nastavak ove "serije", a on je ujedno i najfauliraniji igrač na Mundijalu sa 23 faula načinjena nad njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading