Predsednik Sportinga sramno optužio Mihajlovića: BIO JE OVDE DEVET DANA, A NAPRAVIO TOLIKO GREŠAKA!

Autor:

Sport

04.07.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremeni predsednik Sportinga iz Lisabona Souza Sintra kritikovao je srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, iako je on proveo svega devet dana u portugalskom velikanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi čovek Sportinga nije želeo Mihajlovića na klupi

Sintra je bio i najglasniji, kada je počela hajka na Mihajlovića, a najavio je da nema nameru da srpskom stručnjaku isplati 10 miliona evra odštete.

– Mihajlović je bio na probnom radu 15 dana, tako da mu neću platiti 10 miliona odšete. Čim je došao počeo je da pravi greške, hteo je da promenimo lokaciju trening kampa i platimo 300.000 evra više – rekao je Sintra za Rekord.

Sintra je kritikovao i Mihajlovićevu stručnost.

– Nemam ništa protiv Mihajlovića, ali nikada ništa nije osvojio kao trener, za razliku od toga što je bio dobar fudbaler i izvođač slobodnih udaraca – rekao je on.

Bivši selektor Srbije je potpisao ugovor na tri godine vredan 6 miliona evra, ali je nakon ranog raskida rešio da tuži klub iz Lisabona zahtevajući čak 10 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading