Niski udarci: Engleski tabloidi vređaju Kolumbijce pred večerašnji meč!

Autor:

Sport

03.07.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski tabloidi žele da uliju samopouzdanja svojim fudbalerima, ali i navijačima pred meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Kolumbije. Neki naslovi su, ipak, bili pomalo neukusni i van granica fer-pleja...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Englezi veruju da imaju recept za Kolumbiju

"San" kao i obično prednjači, u najavi za utakmicu između Engleske i Kolumbije, malo pričaju o snazi rivala, mnogo više o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Iako je centralno mesto zauzela priča o tome da li će Hames Rodrigez biti spreman, oni su naveli i da su Kolumbijci poznati po Šakiri, dobroj kafi, ali i "drugim stvarima"... Prilično je jasno svima na šta se mislilo pod "drugim stvarima".

"San" kao i obično prednjači, u najavi za utakmicu između Engleske i Kolumbije, malo pričaju o snazi rivala, mnogo više o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.

Mediji su svesni da im je put najmanje do polufinala otvoren ukoliko uspeju da izbace Kolumbiju, a u slučaju da dođe do izvođenja penala čak znaju i kojih pet igrača će preuzeti odgovornost u tom slučaju.

U tom slučaju će šutirati Lingard, Jang, Kejn, Tripije i Henderson, u Engleskoj je ovo proglašeno za meč decenije, odavno nisu imali bolju šansu.

Sautgejt će izvesti očekivani tim sa Sterlingom i Kejnom napred, u formaciji 3-1-4-2, Maguir, Stons i Voker, ispred njih Henderson, u veznom redu, Jang, Lingard, Dele Ali i Tripije kao ofanzivni bek, golman je Pikford.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading