(VIDEO) KOD NJEGA NEMA PARDONA: Dijego Kosta prozvao Fernanda Jera pred svima!

Autor:

Sport

03.07.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski napadač Dijego Kosta poznat je kao izuzetno prgav i temperamentan na terenu, ali izgleda da nije drugačiji ni van igre. To je dokazao nakon što ga je selektor "crvene furije" Fernando Jero izveo iz igre u osmini finala protiv Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosta na meču sa Rusijom

Kosta je morao da izađe iz igre u 80. minutu meča sa Rusima, pa nije bio u mogućnosti da preuzme odgovornost u penal seriji, što ga je prilično iznerviralo.

Kosta je, prema pisanju "Marke", pokušao da odgovori Fernanda Jera od izbora Kokea kao jednog od pet izvođača. Koke je na Jerovo pitanje da li je siguran da može rekao „Mogu, mogu“, što je potvrdio i kapitenu Serhiju Ramosu.

Kokeov šut u trećoj seriji je pročitao Igor Akinfejev, na šta je Kosta odmah potražio Jera pogledom među gomilom igrača i gestikulirao mu rukama. "Jesam li ti rekao?", poručio je Kosta svom selektoru, smatrajući da bi sigurno bio precizan sa bele tačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading