Sada je skoro sve jasno - SMS: JUVE JE VELIKI KLUB, A I BRAT VANJA ŽIVI U TORINU...

Autor:

Sport

29.06.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić napustiće Lacio ovog leta, a sada je i sam igrač dao nagoveštaj gde bi mogao da nastavi karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej dao signal Juventusu

On je otvoreno pričao o interesovanju Juventusa za njegove usluge.

- Vidim da se svašta piše, mnogi klubovi su u igri i to me motiviše. Znam i za interesovanje Juventusa. To je veliki klub, najveći u Italiji, to se lako može zaključiti. Takođe, i moj brat Vanja živi u Torinu (golman istoimenog kluba). Meni je porodica veoma važna - kazao je Milinković-Savić.

Ukoliko obuče crno-beli dres šampiona Italije, transfer iz Lacija će iznositi najmanje 100 miliona evra.

- Da, video sam da čelnici Lacija traže 150 miliona za mene. To me ne parališe, naprotiv, takva cena me motiviše da budem još bolji. Videćemo šta će biti, zavisi od predsednika Klaudija Lotita i sportskog direktora Iglija Tarea. Pričaću sa njima uskoro. U svakom slučaju, želim da zahvalim navijačima Lacija, sjajne godine su iza mene u Rimu, oni će ostati u mom srcu uvek - zaključio je Srbin.

Miliinković-Savić je među Orlove stigao 2015. godine iz belgijskog Genta za 15 miliona evra. Od tada je odigrao 122 utakmice, postigao 24 gola i 20 puta asistirao. Pored Juvea, u vezu sa njim dovode se i Mančester Junajted i madridski Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading