Behrami: Svi pričali o provokacijama, a mi se sutradan šalili na tu temu

Autor:

Sport

26.06.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Švajcarske Valon Behrami izjavio je da on i njegovi saigrači nisu želeli da se desi "ono šta je bilo na i posle utakmice sa Srbijom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Behrami i Šaćiri

Švajcarska je slavila sa 2:1. Granit Džaka i Đerdan Šaćiri su golove slavili tako što su pokazivali orla.

- Niko od nas nije želeo takvu situaciju. Posle utakmice niko nije pisao o fudbalu, već o tome. Znam da je ljudima zanimljivo to da čitaju, ali to je gubljenje vremena. Ovde smo došli zbog fudbala i fudbal je najbolji način da nastavimo napred - rekao je Behrami i dodao:

- Svi samo o tome govore već tri dana, a mi smo se šalili na tu temu naredni dan. Srećni smo što niko nije suspendovan, ali sada nije vreme da se govori o tome jer je samo fudbal važan. Neće se tako nešto desiti u budućnosti jer se takva utakmica neće ponoviti. Možda u klubovima, ali ne i na Svetskom prvenstvu.

Selektor Švajcarske Vladimir Petković nije želeo da komentariše kazne za Džaku, Šaćirija, ali i Štefana Lihtštajnera. Oni su kažnjeni samo novčano i moći će da igraju protiv Kostarike.

- Važno je da igramo fudbal. Zavisimo od fudbala. Fudbal je emotivna igra i mora to da bude. Ono što se desilo, desilo se i moramo da naučimo iz takvih situacija. Važno je da se koncentrišemo na fudbal, na prelepu igru koja ujedinjuje ljude - rekao je Petković.

Švajcarska će u poslednjem kolu igrati protiv Kostarike, a u drugom duelu se sastaju Brazil i Srbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading