LEPE AKCIJE I DOBRI GOLOVI: Partizan srušio Honved, Suma strelac

Autor:

Sport

25.06.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar početak... Fudbaleri Partizana su u prvom meču na pripremama u Sloveniji bili bolji od mađarskog Honveda - 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Tim iz Humske odigrao je solidan meč za ovu fazu priprema. Lopta je išla dobro, a izabranici trenera Đukića dominirali su tokom celog meča.

U 22. minutu posle ispucavanja golmana Jovičića, Sejduba Suma uspeo je da rutinski da pogodi mrežu rivala. Dobra vest za sve navijače Partizana je i da je najskuplji igrač u istoriji kluba bio solidan na ovom meču.

 

 

U drugom delu meča novjalija Nemanja Nikolić postigao je sjajan gol. On je odlično šutirao, a golman rivala nije imao šansu.

Zoran Tošić nije igrao zbog lakše povrede, a Đukić je ceo tim promenio u 62. minutu.

Za Partizan su u prvom poluvremenu: Jovičić - Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, Antonov - Zdjelar, Pantić, Janković, Suma - Nikolić, Rikardo Gomeš.

Od 62. minuta šansu su dobili: Kljajić - Urošević, Ostojić, N. G. Miletić, Šehović -- Jevtović, Kosović, Ivanović, Đerlek - Ožegović, Tavamba.

Naredni rival Partizana na pripremama je poljska Krakovija (sreda).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola PFC

25.06.2018 21:22

Vidi se da se Suma konacno izborio sa sifilisom zbog kojeg je morao samo da miruje i nije pokazao ni 1% svog potencijala. Zato ce ova sezona biti njegova!