Pešić progovorio o transferu!

Autor: Večernje novosti

Sport

25.06.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon perfektne sezone u crveno-belom dresu u kojoj je postigao 29 pogodaka na 51 takmičarskoj utakmici Aleksandar Pešić bi ovog leta sve to mogao da unovči na lično i zadovoljstvo kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pešić: Za dobrobit kluba neko ode kada se ni ne nada

On ima važeći ugovor sa srpskim prvakom na još godinu dana, ali bi u slučaju ponude koja bi zadovoljila klub mogao lako da promeni sredunu već ovog leta, prenose "Večernje novosti".

Veoma bitno je i vreme kad bi Zvezda dobila ponudu, a sam Pešić je za "Novosti" ispričao šta misli povodom čitave stvari.

- Svašta se priča, istina je da sam ovde i da se spremam za kvalifikacije. Uvek sam iskren, u fudbalu ne može da se bira kada ideš. Nema pravila, neki put za dobrobit kluba neko ode kada se najmanje nada. Najviše bih voleo da uđemo u Ligu šampiona i da poslednjeg dana prelaznog roka stigne neka odlična ponuda. Mada, srce mi ne bi dalo da odem kada bi se desilo da se domognemo elite - objašnjava Pešić.

Zvezda je već dovela napadača Nikolu Stojiljkovića ovog leta, pa se pretpostavlja da je upravo on zamena za Pešića u narednoj sezoni. Tu su još Pavkov i Ben, ali i mladi Dejan Joveljić, koji je već odavno prerastao omladinsku konkurenciju, u kojoj je davao golove na skoro svakom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading