PRIPREME PARTIZANA: Đukić nahvalio Nikolića i Rikarda

Autor:

Sport

23.06.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su u Sloveniji, spremaju se za novu sezonu, a trener Miroslav Đukić pohvalio je novajlije Nikolića i Rikarda.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

- Rikardo i Nikolić su velika pojačanja. Doneće nam mnogo u završnici. Očekujem da Partizan igra brže i agresivnije, bude čvršći i konkretniji u završnici. Želimo da probijamo po bokovima, idemo na centaršuteve, a dvojica novih igrača poseduju dobar tajming u napadanju bočnih lopti. To će nam biti adut naredne sezone. Biće boljitaka u ekipi. Nadam se da ćemo preko novih igrača poboljšati realizaciju u završnim metrima - rekao je Miroslav Đukić.

On se osvrnuo i na novu sezonu.

- Počinje pravljenje tima, kako bismo što spremniji dočekali meč sa Pljevljacima. Imamo dobre protivnike, biće to prilika da se uigramo, jer nas očekuje naporna sezona na tri fronta. Protiv Rudara nas očekuje težak meč, ali najbitniji smo mi. Ne možemo nijednu utakmicu u Evropi da shvatimo lako, u šta smo se uverili lane, kad smo se namučili protiv Budućnosti. Što se tiče druge runde, nadamo se da neće biti Irtiš, jer je put predug - zaključio je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading