Nekadašnji fudbaler Partizana se nada: DA MOJI PLJEVLJACI PRUŽE JAK OTPOR!

Autor:

Sport

20.06.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Rudara i Partizana Damir Čakar nada se dobrom fudbalu u dvomeču crnogorskog i srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Čakar: Partizan i Rudar su moje dve ljubavi

Žrebom u Nionu odlučeno je da Pljevljaci i Beograđani odmere snage već na startu takmičenja na međunarodnoj sceni.

- Crno-bijeli su veliki favoriti, ali… Nemojte pogrešno da tumačite moje reči, stvarno stoji teza da danas svi igraju fudbal, pa će Beograđani morati da dokažu da su bolji na jedinom mestu gde ce ocrtava fudbalska istina, na terenu - rekao je Čakar za "Mozzartsport".

Na njegovu žalost, Pljevljaci neće na svom terenu pod Golubinjom dočekati crno-bele.

- Bio bi to, bez preterivanja, istinski praznik, spektakl, događaj koji bi se pamtio na jednom od najlepših stadiona u Crnoj Gori. Da li je problem aerodrom ili nešto drugo, nisam siguran. Verovatno će Rudar biti domaćin u Petrovcu, možda u Nikšiću, što u startu stavlja Partizan u povoljniji položaj, a mojim Pljevljacima nalaže da, praktično, u oba susreta, gostuju.

Rudar će sa promenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu igrati protiv Partizana.

- Definicija sadašnjeg stanja u Rudaru možda da stane u jednu reč – nepoznanica. Ekipa još nije počela pripreme, dosta igrača je napustilo klub, među njima Radomir Đalović i Radoljub Paunović, iskusni napadači, od čijih golova je Rudar „živeo“ minule sezone. Otišao je i Japanac Tanimoto, ne znam šta se dešava sa seneglaskim vezistom Sopom, nije igrao pred kraj prvenstva. Pitanje je i ko će doći… Nadam se da ljudi iz mog bivšeg kluba znaju kako da prevaziđu situaciju, suprotstave se crno-belima, da u sudaru dve moje ljubavi makar gledamo zanimljive utakmice - poručio je Damir Čakar.

Prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu su 12. jula, revanši su sedam dana kasnije. Rudar je domaćin prvog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading