UKLJUČILI SE I ITALIJANI: Marko Grujić ide u Seriju A?

Autor: Tanjug

Sport

20.06.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Marko Grujić mogao bi sledeće sezone da zaigra u italijanskoj Seriji A posle interesovanja Milana, Lacija i Atalante.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Grujić sigurno napušta Liverpul

Pored Italijana, od ranije su želju da dovede člana Liverpula pokazali novi engleski premijerligaši Fulam i Kardif, gde je Grujić završio sezonu na pozajmici.

Britanski mediji pišu da je Kardif trenutno najozbiljniji u trci za njegov potpis, ali da su se sada uključili Italijani i da za razliku od kluba iz Velsa, Milan i Lacio žele da otkupe Grujićev ugovor.

Ovaj 22-godišnji vezista traži sredinu gde će moći da nastavi da se razvija i igra konstantno, a nova sredina biće poznata posle Mundijala u Rusiji gde je Grujić nalazi sa reprezentacijom Srbije.

Grujić je u Liverpul stigao u januaru 2016. godine iz Crvene zvezde na insistiranje menadžera Jirgena Klopa, ali nije dobio veću šansu da se dokaže u jakoj konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading