Pantić trenira sa Partizanom

Autor:

Sport

18.06.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Danilo Pantić je više puta tokom prošle sezone, a i kada je okončana, izjavljivao da bi voleo da ostane u crno-belom i da nastavi gde je stao.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Danilo Pantić

Pantić je otišao iz Partizan pre nekoliko godina i ostao je nedorečen. U međuvremenu je kao igrač Čelsija slat na pozajmice, a onda su i on i Partizan (i Čelsi) napravili dobar potez - Pantić se vratio u Humsku.

Odigrao je vrlo dobru sezonu, bio jedan od najzapaženijih igrača i minuloj sezoni, dao je veliki doprinos u evropskom pohodu, ali i odbrani trofeja u Kupu Srbije.


Po završetku sezone, Pantić je morao da se javi u klub iz kojeg je došao na pozajmicu, u londonski Čelsi, nadajući se rešavanju svog statusa.

Partizan i Čelsi su nedeljama i mesecima razgovarali o Pantiću i kako stvari, stoje, saznaje Mondo u klubu, vrlo je verovatno da će on ostati igrač Partizana.

 
RepublikaFoto: Tanjug
Danilo Pantić

Za sada još nije poznato da li će njegov odgovor biti otkupljen ili će pozajmica biti nastavljena, ali je od forme važnija suština - ostaje u crno-belom dresu.

Pantić je, inače, već počeo da trenira sa ekipom, ostavljajući brigu o modelu po kojem će i dalje biti igrač Partizana, upravama dva kluba. 

Mondo saznaje i da u klubu intenzivno rade na dovođenju beka i štopera i da bi to moglo da se dogodi do odlaska na pripreme u Sloveniju da i te dve pozicije budu rešene. Ako ne do tada, onda prvih dana priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading