Zvezda počela prodaju sezonskih karata

Autor:

Sport

18.06.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je s prodajom sezonskih karata za predstojeću sezonu, objavljeno je na sajtu kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu

Svi navijači koji žele da kupe sezonsku kartu za narednu sezonu prethodno moraju da plate članarinu u klubu. Prilikom kupovine sezonske ulaznice mora se poneti lična karta, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

Radno vreme servisa za članstvo tokom perioda prodaje sezonskih ulaznica, koji traje do 2. avgusta, biće radnim danima od 11.00 do 20.00, a vikendom do 16 na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić.

Na svakoj sezonskoj ulaznici biće odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe, propisala je Evropska fudblaska unija (UEFA).

Zahvaljujući početku saradnje s Mastercardom, svako ko plati sezonsku kartu tom karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u oficijelnoj prodavnici kluba, u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, ali se izdaju samo u nedelju 10. juna i 17. juna, i to za decu do 15 godina. Zbog Uefinih zahteva, izradjuju se s fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju manje od 15 godina.

Ukoliko se obnavlja sezonska ulaznica za severnu tribinu, moraće da se plati 2.500 dinara, a ukoliko je nova 3.500. Istok se prodaje po ceni od 4.000, odnosno 6.000, a zapad od 6.000 do 11.000 u slučaju porodične za četiri osobe.

Za VIP galeriju se plaća 50.000, odnosno 60.000, dok je centralna loža 110.000 i 125.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading