KOSTARIKA PALA "BOMBOM" KOLAROVA: Svet se upoznao sa kvalitetom "orlova"

Autor:

Sport

17.06.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije zabeležili su pobedu u prvom kolu Mundijala protiv Kostarike 1:0 (0:0).

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Gol odluke delo je kapitena Aleksandra Kolarova koji je u 56. minutu maestralno izveo slobodan udarac zatresavši mrežu Kejlora Navasa.

Izabranici Mladena Krstajića su tokom celog meča pokazali veliki nivo koncentracije i ideje, iako su i Kostarikanci imali svoje prilike, ali Vladimir Stojković u ovoj utakmici nije morao da se preterano ističe.

Pored pogotka, najbolju šansu na meču su imali "orlovi" i to preko Mitrovića koji je posle sjajno odigranog duplog pasa sa Milinković Savićem istrčao jedan na jedan sa golmanom Kostarike koji je uspeo da pročita nameru napadača Srbije i loptu odbije u korner.

U 86. minutu Mitrović se još jednom našao u povoljnoj prilici, posle još jedne odlične kombinacije sa Sergejom, pao je u kaznenom prostoru kada je video da mu lopta beži, a sudija nije pokazao na penal. 

Ono što može da raduje, jeste velika borbenost i kompaktnost koju su "orlovi" pokazali, a sjajnu partiju u odbrani pružio je požrtvovani Duško Tošić.

 Pre meča je isticano da je najvažnije da se takmičenje počne sa tri boda, a to je i ostvareno.

Sledeći meč Srbije igra protiv Švajcarske, 22. juna od 20 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov - HEROJ DANA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading