Brazilci opominju selektora: TITE, OTVORI OČI, PRIPAZI NA MITROVIĆA!

Autor:

Sport

10.06.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski mediji su odmah nakon završetka prijateljskog susreta između Srbije i Bolivije alarmirali javnost da "orlovi" mogu da budu opasan rival.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović i Mitrović u centru pažnje Brazilaca

U fokusu je solidna igra protiv njima dobro poznate selekcije iz kvalifikacija, a posebno je upečatljiv bio nastup Aleksandra Mitrovića, koji je postigao "het-trik".

- Tite, otvori oči! Srbija je pobedila Boliviju u prijateljskom meču pred Svetsko prvenstvo - upozorava portal Lance svoje Brazilce tamošnji mediji.

"Globo Esporte" piše da će ovaj trijumf pomoći Srbiji da popravi raspoloženje posle poraza od Čilea. Ali, napominje i da je Bolivija slab tim i da je teško reći ko je bio lošiji u tom timu i da su dopustili Srbiji mnogo prostora na terenu.

Drugi igrač koji je bio pod lupom jeste defanzivac Zenita Branislav Ivanović, za koga se navodi da ima veliko internacionalno iskustvo, kao i da su naši igrači opasni iz kornera.

Brazilski Goal u naslovu poručuje: "Pogledaj ih, Tite"! Ističu da je  Mitrović bio fenomenalan, a da je Srbija u najvećem delu meča igrala u postavi 4-2-3-1 sa glavnom vezom Ljajić - Mitrović.

ESPN hvali konstantan pritisak naše selekcije, lepe golove Ivanovića i Mitrovića i dobar pristup naše selekcije ovom susretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading